Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 14-20 mai 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 14-20 mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), pare sa nu fie un factor astral activ, pentru ca se pliaza pe noaptea si prima parte a diminetii acestei zile, pe relatia cu prietenii.

Intre 14 mai dimineata si 16 mai (pana la ora 19:33), nativii se vor preocupa de starea lor de sanatate si bine vor face. Se contureaza o serie de comportamente limitative sau restrictive, abordate din proprie initiativa (vor restrange cantitatea alimentelor ingerate, vor apela la o modificare radicala a dietei – “doar sucuri!”, vor incepe regimuri de detoxifiere, de protectie, de reenergizare, etc.). Totusi, tranzitul este mult mai complex, si el poate “lovi” si in alte case, respectiv in alte relatii, de exemplu, in cele de munca, de invatare, de progres profesional prin acumulare de experienta, sustinere de examene, obtinere de diplome si atestate. Nativii trebuie sa retina, ca factor agravant, dinamismul, agresivitatea sau radicalismul unor evenimente care se construiesc pe fundamentul acestui tranzit astral complex si care ii pot obliga sa-si modifice, atitudinea, strategia sau sentimentele.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, se va produce un fenomen interesant: desi se confrunta cu impactul unor tranzite pe semnele Mobile, in acelasi timp se acutizeaza Crucea Cardinala, drept care se vor confrunta cu tendinte opuse: pe de o parte nevoia de a ceda, de a se adapta, de a avea rabdare sau diplomatie si, pe de alta parte, constrangerile, tensiunile, iritarile, disperarile care aproape ca ii fac sa-si piarda busola. Dorinta de a actiona se va lovi de neputinta de a actiona sau de impulsul interior care ii indeamna sa se abtina.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, in registrul minor, pierderi, pagube, riscul de a fi inselati la piata, de catre targoveti. In registrul major, unii nativi, pot cadea victima unui plan construit cu mult timp inainte care le poate pune in pericol o parte sau chiar intreaga avere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...