Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pana pe 20 februarie cel mai important sector existential, pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, este cel care patroneaza munca, salarizarea si exercitarea meseriei.

Patru, cinci si, la un moment dat, chiar sase planete in Pesti fac din casa a VI-a un loc special pe harta cerului acestor nativi care pot sa inregistreze niste schimbari semnificative: gasirea unui loc de munca, o schimbare profitabila a locului de munca, o imagine buna, un succes profesional, o ameliorare a regimului salarial.

Vor fi si cazuri in care unele persoane vor primi mai multe oferte si nu vor sti pe care sa o aleaga, ori persoane care se inhama la doua activitati cu regim diferit de munca si cu retribuiri diferite, dar, fiecare in parte, rezolva un aspect de viata: dintr-o parte vin banii, din alta stabilitatea.

Si pentru sanatate contextul este bun. Vindecarile par a fi nota comuna. Boala este tinuta sub control, suferinta se restrange, ameliorarea unor simptome se face rapid, un medic intervine spectaculos intr-o etapa de viata a unui pacient, un tratament sau un medicament din categoria medicinii naturiste isi face efectul. Vindecat sau echilibrat, psihicul sustine trupul.

Dupa 20 februarie, incepe sa fie solicitata casa a VII-a. Aici pot aparea, pana in a doua jumatate a lunii martie, conflicte, certuri, discordii, procese, acuzatii, neintelegeri pe toata scara intensitatii si gravitatii. Luna Noua poate fi spectaculoasa mai ales pentru cei tineri si dornici de aventura. In dorinta lor navalnica de a raspunde tuturor solicitarilor, ei pot uita insa de principiile morale ale prieteniei pe care le sacrifica nonsalant pentru placerile promise la capatul acestor decizii de viata traita extravagant.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...