Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, se contureaza o perioada in care disputele se pot naste dintr-o controversa minora sau dintr-o dezbatere pe chestiuni importante. Balantele vor fi guvernate de un spirit exigent, corect dar rigid, care le va face sa apeleze frecvent la autoritatea unui document oficial (lege, contract) sau chiar la legi “nescrise” si de dorinta de a impune reguli stricte. O alta ipostaza posibila este confuzia care se poate naste in mintea acestor nativi, pusi in fata unor situatii iesite din comun, prin arbitrariul si hazardul care le-a generat sau prin consecintele imprevizibile pe care le poate avea un gest, o vorba, o hotarare in campul unei activitati, bazate pe comunicare. Drumurile in tara si strainatate vor fi stingherite de taxe si penalizari neluate in calcul, de intarzieri, amanari, contramandari sau de mesajele redactate defectuos care nu ajung unde trebuie. Nu va fi cea mai buna perioada pentru sustinerea examenelor dar ea poate fi depasita prin autocontrol. Sunt de evitat intrunirile publice, dezbaterile si interviurile.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, dorinta lor de a impaca contrariile (familia din care provin, casnicia, parteneriatele, afacerile si propriile interese sau sentimente) va fi dificil de realizat, pentru ca unele intamplari destabilizatoare, mai mult enervante decat grave evenimente, le vor abate atentia de la acest plan si le vor tulbura bruma de echilibru interior.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, perioada buna pentru activitati artistice, de creatie sau interpretative, caracterizata prin suplete mentala, inspiratie, intuitie si indrazneala.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra casa a VIII-a a bunurilor si beneficiilor inlesnite de catre altii.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, rastimp favorabil pentru recuperare fizica si psihica, prin odihna, relaxare, destindere sufleteasca si preocupari nobile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...