Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unii dintre cei nascuyi în Balanta, se pot confrunta pe 13 si 14 iunie cu chestiuni materiale. Nu este vorba de banii cash sau de plati şi incasari cat mai mult de valorificarea unor bunuri patrimoniale prin vindere, închiriere, dare în exploatare. Deciziile pe care le vor lua sunt legate de o serie de nereguli sau complicatii care au aparut in ultima vreme si care fie pun in pericol un venit la sfarsitul anului, fie unul estimat pe baza caruia s-au facut plati anticipate, s-au luat imprumuturi, s-au facut contracte.

Zilele de 15 si 16 iunie sunt favorabile contactelor cu strainatatea, sustinerii unor examene sau probe de verificare a competentei profesionale (se exclud examene din “mica scolaritate”), deplasarilor de scurta durata in afara tarii sau la oarecare distanta de locul in care traiesc. Momentul este bun pentru o afirmare in public sau in fata unui auditoriu a celor care au o profesie sau desfasoara activitati legate de un public ce-i asculta.

Sunt avantajati profesorii, avocatii, ziaristii, oamenii politici, formatorii de opinie, toti cei care expun idei, invata ori ii invata pe altii cum sa se raporteze la un fond de idei sau la o serie de realitati, in vederea luarii unor decizii.

Pe 17 si 18 iunie unele persoane nascute in acest semn zodiacal, se pot confrunta cu situatii-limita sau cu constrangeri ori cu ipostaze neplacute din punctul de vedere al exercitarii autoritatii personale, publice, sociale sau profesionale, “ceva” functionand asupra lor ca o constrangere. Incepand cu 19 iunie dupa-amiaza sunt indicate intalnirile cu persoanele importante care ii solicita sau in preajma carora s-ar putea afla daca vor onora o invitatie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...