Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Si nativii din Balanta intra in hora relatiilor complicate, asa cum fac si “fratii” lor astrali ce apartin Crucii Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn).

De aceea, sa nu se mire ca vor trece prin situatii demne de-a mirare incepand cu dupa-amiaza zilei de 15 pana in dimineata zilei de 17 decembrie. Doar ca, in cazul lor, aceste tranzite vor avea o nota profund existentiala. Sunt cu atat mai vizati cei care au Ascendentul in Berbec, secundar in Rac/Capricorn.

Pentru acestia, vizate in acest vartej astral, vor fi atat familia din care provin (rudele de sange), cat si familia pe care si-au facut-o (sot/sotie); atat propria lor persoana (mai ales pe directia starii de spirit si a felului in care primesc aceste provocari, respectiv cu mai multa tarie de caracter sau cu o anume vulnerabilitate), cat si patrimoniul, stabilitatea locativa ori relatiile conflictuale ce se nasc.

E nevoie de rabdare, metoda, putere de analiza corecta a situatiei, evaluare lucida a raportului de forte ce intra in acest joc dizarmonic. Pe 18 si 19 decembrie, relatiile cu bani “marunti” (gen cos zilnic, mici cheltuieli cotidiene) este subreda. Pot ramane fara bani chiar in dreptul casei de marcat (au uitat portofelul acasa, li s-a furat, nu au intrat bani in contul). Pe 18 decembrie pot inregistra un mic succes cu privire la o persoana pe care o pot convinge sa actioneze intr-un fel de pe urma caruia ei sa aiba un avantaj moral sau un castig profesional/educational.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...