Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 13-19 August 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), toate schimburile de idei, opinii, informatii este complicat atat in plan personal, nativii avand un fel abrupt de exprimare care, unora, nu le va fi pe plac, alteori, din varii motive (organice, psihice, emotionale) ei nu se vor simti in stare sa-si stapaneasca nervii avand iesiri intempestive.

Pentru cei care vor sustine examene si testari ale cunostintelor, acest moment trebuie luat serios pentru ca va permite rateuri chiar si in cazul celor bine pregatiti. Drumurile, la randul lor, indiferent de natura si durata, pot suporta modificari de ultima ora (devansari, amanari, schimbari de traseu sau de costuri).

Aspectele legate de legile in vigoare le pot crea necazuri, complicatii, punandu-i pe nativi in situatia de a intarzia sau de a lua de la capat un sir intreg de aprobari si documente oficiale. Deplasarile in interes de serviciu (misiune, delegatie etc.) vor fi marcate de situatii presante, dificile, provocate de o comunicare defectuoasa, de o organizare precara sau de impresiile subiective ale celor implicati.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), multe dintre preocuparile lor care privesc reorganizarea vietii personale, se vor bloca in detalii create de propria lor incapacitate administrativa precum si de nehotararea care ii va impiedica sa ia decizii.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), ei vor trai o stare de entuziasm, de cele mai multe ori, nejustificat. O exaltare juvenila se va abate asupra Balantelor care vor dori sa traiasca in stil adolescentin, liberi de responsabilitati.

Aventuri si indragostiri fulgeratoare din categoria “saptamanii oarbe”. Intre seara zilei de 18 august si 19 august, prioritare vor deveni, sau vor continua sa fie, activitatile din domeniile unde desfasoara o activitate retribuita. Puternic conflict interior intre ceea ce vor, ceea ce cred si ceea ce se petrece in realitatea inconjuratoare, de natura sa-i demobilizeze sau sa-i exaspereze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...