Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Bune raman, intreaga saptamana, toate relatiile cu prietenii sau cu o serie de persoane cu care sunt afini prin idei, scopuri, idealuri, pasiuni comune.

Uneori, de la acestia poate veni un strop de noroc, o mana de ajutor. Alteori, acesti apropiati ii pot solicita in exces pe nativi, profitand de cumsecadenia lor, de disponibilitatea lor de a fi alaturi de cineva la necaz etc. Intre 12 si 13 septembrie se pot intensifica preocuparile legate de sanatate dar nu pentru ca s-ar simti rau sau pentru ca o afectiune organica nu le da pace ci pur si simplu, preventiv, iau initiativa de a opera cateva schimbari in modul lor de viata: renunta la un aliment sau la un tip de hrana, renunta la tigari, alcool, nu mai fac excese, tin cura de slabire, urmeaza protocoale terapeutice menite sa le purifice organismul.

Zona anatomo-fiziologice de interes maxim: abdomenul cu toate organele interne localizate acolo. Faza de Luna Noua le ofera un rastimp propice de aproximativ trei zile (12-14 septembrie) cand, toate aceste demersuri sunt mai bine primite de catre organism.

Intre 14 si 16 septembrie, sunt plini de idei dar si nehotarati; ei trec de la un gand la altul cu usurinta, nu se fixeaza cu staruinta asupra unui subiect pe care sa-l duca la bun sfarsit. De aici, o anume stare de insatisfactie provocata de instabilitatea pe care ei insisi o sesizeaza in dinamica lor comportamentala si mentala.

In principiu, mare lucru din aceasta forfota, ce se petrece in forul lor interior, nu se obtine; decat poate o oboseala a spiritului si o plictiseala a gandului. Intre 16 si 18 septembrie ceva in legatura cu banii (o instiintare intarziata, un document gresit intocmit) ii enerveaza. Saturn intra pe 18 septembrie in casa a III-a a drumurilor, comunicarii si studiilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...