Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, relațiile parteneriale vor trece prin momente de încercare mai aspre, mai dure sau doar încărcate de disconfort, în funcție de natura provocării și a sursei: una este disputa între soți și la alt nivel vor evolua și vor fi trăite conflictele de natură profesională, cu vocație publică, ori divergențele care vor lua drumul tribunalului.

Contextul nu este unul predestinat împăcării și nici dialogului, pentru că Luna Plină din Berbec, de la sfârșitul zilei de 13 octombrie, va avea darul să inflameze spiritele și să le dea acestor nativi o uriașă temă de rezolvat: vor mai putea ei să dea dovadă de proverbiala lor diplomație sau, dimpotrivă, vor cădea în păcatul înflăcărării și cramponării de orice detaliu?

Context nefericit pentru evoluția unor procese, litigii, anchete, cercetări sau mărturii. În cazul dușmanilor se poate vorbi de “momentul răzbunării”, dacă nu eficient 100%, cel puțin eficient în plan relațional și satisfăcător în plan personal (jubilație, satisfacție, “răcorire” din punctul de vedere al rivalilor). Există și o parte bună: din acest moment, de apogeu, conflictul va începe să se stingă treptat.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, preocupări de natură materială, care devin nesigure pe fondul unor conjuncturi ce par să scape de sub controlul nativilor.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, informații care vin de “departe” (provincie, străinătate); nevoia de a ajunge “la zi” cu informația de specialitate prin desfășurarea unor activități specificate: participare la cursuri de scurtă durată, la ateliere de perfecționare, la întâlniri cu personalități din domeniul lor profesional care au darul de a le oferi lămuriri, precizări, informații de excepție, la schimburi de experiență. Ca notă generală, îngrijorări sau disfuncții salariale.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...