Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, se poate produce o criza majora in regimul parteneriatelor: contracte, asocieri, colaborari, afaceri, procese, casatorie. Lucrurile pot lua o turnura neasteptata iar Jupiter se va afla, de la sfarsitul saptamanii, intr-o relatie complicata cu Pluton.

Care nu va permite impacarea partilor sau acceptarea compromisurilor. Balantele trebuie sa se pregateasca pentru o noua “vijelie” care se va amplifica pana la inceputul lunii decembrie si care, dupa o revenire in forta, se va epuiza lent, din a doua jumatate a lunii ianuarie 2017.

Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa informatiilor, a dialogului, a calatoriilor, a examenelor si a relatiilor cu fratii si cunoscutii ocazionali, permitand un bun schimb de opinii, deplasarea rapida, drumurile pe termen scurt. In aceiasi zi, Venus va intra in casa familiei, a patrimoniului si a relatiilor cu rudele apropiate (parinti in special), fara sa poata contribui la o schimbare favorabila.

Risc de paguba, pierdere sau furt, imprejurari nefericite ale caror consecinte pot continua intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), cand vor fi posibile si alte necazuri de natura financiara, provocate sau amplificate de Luna Plina pe axa celor doua case ale banilor.

Una dintre ipostazele plauzibile este legata de regimul platii salariilor, de evolutia dramatica a situatiei nativilor la locul de munca sau al unor schimbari majore ce privesc statutul institutiei unde acestia lucreaza. Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), solutii ingenioase pentru a iesi dintr-o incurcatura sentimentala.

In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, Balantele vor fi obligate sa fie vigilente, atente la detalii si prudente la provocarile care se produc in spatiul public si care se pot reflecta defavorabil in regimul functiei pe care o detin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...