Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 martie, nativii din Balanta incearca sa descopere cauzele unor neajunsuri financiare cu care se confrunta de la un timp. Lor, nu au ce sa-si reproseze, ca decizii si mod de viata. De unde, atunci, crizele financiare care se repeta? Analizeaza, cantaresc si ajung la concluzia ca ceea ce fac pentru rudele apropiate le greveaza bugetul.

Alteori, enigma persista, spre exasperarea lor, fireasca. Intre 14 si 15 martie, nativii se confrunta cu idei proaste, pe care le alunga cu putere, cu ganduri negre, pe care incearca sa le contracareze, prin activitati relaxante sau preocupari distractive. Uneori, reteta functioneaza.

Intre 16 si 18 martie (pana la ora 9 dimineata), imaginea sau autoritatea lor este supusa unor examene dure. Trec prin incercari menite sa-i destabilizeze sau sa-i coboare in ochii unor apropiati ori ai opiniei publice, daca sunt persoane cu functii, ranguri si demnitati. Pe de alta parte, ei resimt presiunea uriasa exercitata asupra lor de tranzitul Lunii Negre prin casa I, a personalitatii Balantelor, care le impune, ca o conditie de destin, sa plateasca pentru ceea ce au facut anapoda, in trecut.

Unele dintre consecinte se indreapta spre casa parteneriatului (daca acolo e “greul lor existential” mai mare) sub forma alterarii bruste a relatiilor dintre soti, dintre partenerii de afaceri ori de proiect sau colaborare. Alteori, situatia e mai confuza, amestecandu-se, de-a valma, si greu de decelat, afaceri, probleme de familie, conduita personala s.a.m.d.

In restul zilei de 18 martie, poate si din dorinta de a limpezi situatia lor, devin radicali in relatiile cu prietenii de odinioara sau cu partenerii de drum, ideal, interes, de data recenta care ii impovareaza prea mult.

Atentie, intreaga saptamana, la toate semnalele pe care organismul le transmite in planul sanatatii. La locul de munca se pot petrece rasturnari de situatie, se poate declansa o criza ori se se pot lua masuri a caror justificare sa le “scape”. In ciuda protectiei venite de la planeta Venus, initiativele nativilor, in privinta relatiilor de munca, nu sunt dintre cele mai nimerite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...