Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 12 decembrie se poate consuma sub impresia sau sub impactul ultimelor 2 – 3 zile, cand Luna a traversat zodia Sagetatorului, unde a format si faza de Luna Noua, alaturi de Soare.

Acest impuls puternic este resimtit de catre nativi in chip diferit, in functie de varsta, de loc in societate sau de miza personala. De aceea, pentru unii, sugestia acestui moment astral poate privi studiile, examenele, actele oficiale, relatiile cu strainatatea, comunicarea la distanta, intentiile de calatorie.

Restul zilei de 12 decembrie apoi, 13 si 14 decembrie (pana la ora 15) sunt de natura sa-i faca pe cei nascuti in Balanta sa se intoarca ori sa se dedice, vor nu vor, problemelor de familie, relatiilor – cam alterate! – cu parintii. Intentia lor este sa puna ordine intr-o confuzie de informatii si impresii care au generat conflictul dar, tocmai aceasta dorinta de a pune “punctul pe i” ii enerveaza pe ceilalti, care nu vor sa inteleaga despre ce e vorba cu adevarat, ci doar sa aiba ei dreptate.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (pana la ora 20), se produce o oarecare relaxare. Balantele se distanteaza de factorii de stres si uita, pentru moment, enervarile prin care au trecut avand tot felul de dorinte menite sa le redea cheful de viata sau buna dispozitie.

Initiativele lor au o indrazneala adolescentina mai ales cu privire la propria lor persoana: isi cumpara o haina extravaganta, se tund tinereste, se duca in locuri in care nu au mai fost pana acum (bar, club, restaurant), vor sa aiba experiente noi, relaxante cu tenta sportiva (sa joace biliard, de exemplu).Pe 17 si 18 decembrie, disponibilitatea lor pentru munca, efort asiduu, harnicie si metode este la cote mici. Comportamentul lor se va caracteriza prin capricii si nerabdare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...