Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 12-18 August 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, masura care-i caracterizeaza, in general, pe acesti nativi, este sporita de tranzitul planetei Jupiter prin zodia Balantei, care le confera un aer de justitiari sau, in plan individual, al unor persoane preocupate sa restabileasca adevarul si sa mentina echilibrul cu orice pret. Doar ca, in aceasta perioada, Luna se va afla in Berbec, in opozitie cu semnul Balantei, ceea ce le va face demersul mai greu de realizat. Iar daca acestia vor avea de dus o lupta in plan personal, atunci, pe fondul confruntarilor sau punerilor la punct la care vor recurge, ar putea iesi scantei.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, mici atentii sau cadouri care le vor face placere, mai ales, femeilor. Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda; plasat in casa a XII-a a cerului lor astral, acesta va permite, pana pe 5 septembrie, revenirea unor stari organice deranjante, obligandu-i sa mearga la doctor pentru un consult. E de luat, insa, in calcul puternica componenta psihica, endocrina si neuro-vegetativa care ar putea genera aceste recidive. De asemeni, in urmatoarele trei saptamani nativii nu ar trebui sa ia drept corecte si adevarate zvonurile cu privire la siguranta locului lor de munca sau al schimbarilor care-i vor viza, in mod special, pe ei; acelea vor fi speculatii, dezinformari voite sau rastalmaciri “dupa ureche” care nu se vor adeveri.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, disponibilitate spre lecturi speciale, filosofare, preocupari culturale morale, menita sa le sporeasca gradul de informare si pregatire superioara ori de cultura generala.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, Luna puternica, in domiciliu, alaturi de planeta Venus, ar putea patrona cateva momente frumoase, placute sau flatante pe care nativii le vor trai, generate de imprejurari in care ei se pot remarca sau pot fi laudati (poate, chiar, premiati).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: