Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, intalnirile cu prietenii pot fi “zgariate” de interesele sau de discutiile legate de bani.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, dorinta intensa de a se calma, de a-si gasi echilibrul interior prin identificarea cauzelor si directiilor spre care se indreapta unele evenimente care, pentru moment, ridica semne de intrebare sau in legatura cu temeiul informatiilor pe care nu stiu cum sa le interpreteze.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, nativii se vor echilibra organic, fizic si psihic sau vor initia intalniri menite sa lamureasca relatiile parteneriale. Totusi, latura subiectiva nu va disparea din felul in care se vor raporta la oameni si faptele lor.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, casa banilor castigati din munca va fi pusa la incercare din greu din varii directii: informatii destabilizatoare, ostilitatea familiei sau imposibilitatea rudelor de a-i ajuta pe nativi sau chiar pretentiile ridicate de acestia cu privire la sustinerea lor financiara de catre Balante, confuziile nascute la locul de munca din aplicarea abuziva/incorecta a unei masuri economice sau dintr-o situatie precara la locul de munca (insolventa, faliment, sechestru asigurator, popriri pe conturi, etc.). Apropiata faza de Luna Noua poate atrage intrarea intr-un nou regim sau sistem de plata in dezavantajul nativilor. Ingrijorarea va fi traita la cote mari. Consultari pe teme de legislatie cu privire la clauzele unui contract pe care nu le mai pot accepta sau pe care nu le mai pot onora precum si discutiile concrete referitoare la schimbarea datelor esentiale ale unui contract (parteneriat) pe termen lung. Intreaga saptamana Balantele se vor confrunta cu tendinte ostile lor, venite din medii diferite de viata si integrare sociala. In functie de varsta, experienta si motiv al provocarii, Balantele pot trece prin momente de indoiala si nesiguranta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...