Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, posibila stare psihica modificata pe fondul unor evenimente cu impact asupra universului de emotii si sentimente care il pot face pe un nativ sa se cufunde in ganduri si meditatie si sa refuze mancarea ori sa nu aiba chef de alimentatia obisnuita ci de o hrana “usoara”, ca de regim.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, contextul astral se revarsa asupra nativilor cu numeroase impulsuri astrale. Nota generala este de provocare; Balantele nu pot ramane indiferente fata de ceea ce se petrece in preajma lor sau in directa legatura cu ei si reactioneaza. Sectorul cel mai intens solicitat va fi cel al relatiilor parteneriale unde actioneaza deja Uranus si Venus, Guvernatorul nativilor, aflat in miscare retrograda, asa ca, ceea ce produce acum se va repeta si se va epuiza abia la inceputul lunii iunie. Acestor influxuri astrale li se va adauga, din 13 martie, si cel al planetei Mercur, care va intra, la randul lui, in Berbec, in casa a VII, si va introduce nuanta dialogurilor “incinse”, a confruntarilor verbale sau a complicarii unei situatii, si asa tulbure, prin declaratii, afirmatii sau exprimari nefericite.

Intre 13 si 15 martie, in aceasta ecuatie va intra si Luna care, alaturi de Jupiter, si el retrograd, va genera cateva secvente de viata in care nativii pot comite greseli de estimare, de evaluare, de intelegere, de reactie sau de comportament.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, perioada a revoltei, a spaimei sau a enervarii provocate de o neregula in statutul lor financiar. O nota particulara o poate da interesul major pentru un bun sau o suma de bani pe care trebuie sa o primeasca au pentru care se lupta sa-si dovedeasca dreptul de beneficiu ori de proprietate. Casa comunicarii e grevata de indiscretii si artificii de limbaj costisitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...