Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, influentele fazei de Luna Plina si ale eclipsei care se va produce cu aceasta ocazie ar putea avea efect asupra relatiilor sentimentale: izbucniri afective, initiative temerare de cucerire sau de parasire. Nu sunt excluse discutiile pornite din dorinta de a limpezi o situatie dar, peisajul astral al momentului ii va face sa depaseasca masura, dialogul degenerand in acuzatii si amenintari. Balantele vor avea tendinta de a lua totul intr-o nota personala exagerata si, chiar daca, pe fond, ei ar putea avea dreptate, felul in care isi vor pleda cauza ori isi vor sustine argumentele, nu-l vor putea convinge pe partener ca a gresit ci doar il vor enerva si il vor porni impotriva sa. Acelasi principiu astral va functiona si in cazul disputelor dintre parinti (mama/tata Balanta) si copiii lor.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, perioada banala, marcata de rutina, munca, obligatii cotidiene si, eventual, calmare a starii de spirit.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a III-a a comunicarii si, de acolo, pentru multe luni de acum in colo, isi va pune amprenta pe felul de a vorbi, de a invata, de a sustine un examen, deloc usor de contracarat.

Intre 14 februarie (dupa ora 22.42′) si 16 februarie dimineata, perioada agitata din motive astrale, care s-ar putea traduce prin neliniste, stare de spirit agitata, conflicte cu partenerul de viata sau de afaceri, abuzuri comise de unele persoane asupra nativului, constrangeri exercitate asupra lui de catre persoane superioare lui dintr-un anume punct de vedere (varsta, functie, statut social, reprezentant al legii). Evolutie conflictuala a tuturor micilor animozitati, contradictii importante si dificultati substantiale intr-o chestiune procesuala sau de natura juridica ce-l priveste direct si personal.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, o nemultumire baneasca trecatoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...