Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prezent, Sensul Vietii, pentru multe Balante, este sa-si rezolve problemele parteneriale.

Chiar daca doua planete personale au parasit zodia Berbecului care le-a tulburat serios casa a VII-a (casatorie, contacte, procese, dispute, dusmanii), totusi, pentru saptamana viitoare, raman valabile o serie de predispozitii astrale conflictuale si stridente pe acest sector, cu o acutizare pe 11 si 12 si apoi pe 17 si 18 aprilie. Harta astrala a acestor nativi nu e fundamental proasta dar ea prezinta tot felul de sectoare viciate de tranzitele unor planete care provoaca disconfort sau enervare.

Este cazul casei a VIII-a, cea legata de bani, bunuri, beneficii obtinute de la sau prin intermediul unor persoane. Aici se afla, de putin timp, Marte; doar ca lui i se adauga, din 15 aprilie si Mercur, ceea ce ne permite noua sa anticipam, pentru unele persoane nascute in zodia Balantei, izbucnirea unor discutii aprinse pe chestiuni materiale.

Aici interesul, egoismul, cramponarea de bunuri este exacerbata de vibratia planetelor. Vulnerabili, in fata acestei combinatii, sunt si cei delicati din fire, dezinteresati material, generosi care acum, se schimba brusc, lasand sa se intrevada o ipostaza noua chiar si pentru ei.

Nu o data insa, pentru a afla justificarea unei astfel de schimbari de atitudine, trebuie sa cautam in specificul unor evenimente prin care au trecut in ultimii doi ani si care motiveaza actuala atitudine rigida sau ambitia personala. Venus, guvernatorul lor astral, intra din 11 aprilie, in zodia Gemenilor si respectiv in casa a IX-a, de unde patroneaza ghidusiile intelectuale, jocurile spiritului, speculatiile de idei, virtuozitatile oratorice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...