Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), se poate incheia o excursie, se poate duce la bun sfarsit un examen sau se pot face demersuri legale cu destul de mult efort dau si cu destula sansa de rezolvare.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, in unele familii ies la iveala secrete sau situatii care au fost ascunse ori relatate trunchiat. Acum, o data cu originea si motivatia unor gesturi si comportamente din trecut, apar, destul de clar, pentru unii nativi, si ce decizii trebuie sa ia in consecinta, intelegand prin asta ca trebuie sa-si schimbe ideile, intentiile, metoda sau chiar interesele, simpatiile sau antipatiile.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), Balantele isi vor cauta mici refugii care sa-i relaxeze ori sa-i decupleze de la agitatia zilnica. Cei doi Benefici sunt in casa I a cerului lor astral si, teoretic, ei ar trebui sa fie intr-o formula cel putin buna din punct de vedere fizic sau psihic. Ca nu intotdeauna intentiile si interesele lor coincid cu ale partenerului de viata, asta nu-i supara pentru ca sunt hotarati sa nu-si strice cheful de viata cu fleacuri si banalitati.

Intre 15 si 16 septembrie, se va pune un accent special pe activitatea de la locul de munca, pe impresia pe care ei o lasa celorlalti dar si pe impresia pe care si-o fac despre felul in care functioneaza institutia la care lucreaza. Este vorba de dezamagire, dezinteres, lipsa de orizont. In unele cazuri pot interveni masuri administrative de ultima ora care sa tulbure seninul interior aparat cu atata efort. Informatiile despre ce se va intampla la locul de munca le pot veni pe cai diferite: le “sopteste” cineva, ceva, in avanpremiera, sau intuiesc singuri incotro se indreapta strategia sefilor. S-ar putea ca ziua eclipsei si a Lunii Pline, 16 septembrie, sa confirme aceste schimbari pe un fond de asteptare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...