Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in Balanta scapa de povara tranzitului Sensului Vietii prin semnul lor zodiacal care i-a incercat din 22 martie 2014 incoace. Pe 10 octombrie, Nodul Nord al Lunii va parasi casa I, a identitatii si personalitatii lor, si va intra in casa a XII-a, legata de sanatate, penitente taine si necunoscut.

Concomitent, Nodul Sud al Lunii, respectiv Pedeapsa in Viata, va parasi casa a VII-a a relatiilor parteneriale (pe care le-a zbuciumat) si va intra in casa a VI-a a muncii si sanatatii de fiecare zi. Cu exceptia sanatatii, noile pozitii ale Nodurilor Lunare vor fi mai putin conflictuale si mai usor de suportat decat in ultimul timp, dandu-le nativilor ragazul necesar pentru evolutie si constructie de sine.

Intre 10 si 11 octombrie, afectati de tranzitele acestei perioade, pot fi cei care au o sensibilitate sau o suferinta a organelor localizate in abdomen (stomac, splina, pancreas, intestine, ficat vezica biliara). A nu se face operatii si investigatii complicate de 16/17 octombrie la nivelul acestor organe. In cazul un afectiuni cu evolutie acuta, in aceasta zi, se pot declansa complicatii (infectii abdominale, abcese, peritonite, perforatii intestinale, urgente chirurgicale abdominale, crize provocate de calculi biliari etc.).

Din 11 octombrie dupa-amiaza, pana pe 13 octombrie unii nativi nu au chef de nimic, sunt indispusi fara un motiv concret, se simt obositi. Pe 12 octombrie exista riscul unor conflicte care se isca din senin si care pot avea un impact brutal asupra lor, a vietii conjugale, a afacerilor sau a evolutiei unor procese in care sunt implicati.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, banii sunt la ordinea zilei ca preocupare, pe fondul unor incurcaturi, complicatii sau evenimente confuze care se petrec la locul de munca. Momente delicate pe 16/17 octombrie pe fondul unor vesti proaste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...