Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, intalniri si discutii oficiale sau cu functionarii statutului. Deplasari facute cu scopul de a obtine aprobari si inscrisuri; corespondenta cu institutii din strainatate. Unii nativi se pot prezenta in fata comisiilor de verificare, aprobare, atestare, validare a cunostintelor profesionale sau ale unui statut profesional.

Pe 10 martie, Jupiter va intra, pana la jumatatea lunii iulie a.c., in miscare aparent retrograda si va patrona schimbari in regimul banilor castigati din munca proprie. Directia nu va fi una a sporului, a rezolvarilor fericite ci a incurcaturilor, a confuziei, a rastalmacirii legilor financiare sau economice in defavoarea nativilor. De aici si posibilitatea ca acestia sa initieze gesturi reparatorii sau recuperatorii. Sectorul predilect unde se vor produce aceste nereguli si, respectiv, actiunile lor revendicative va fi legat de locul de munca. Atragem atentia ca, pentru moment, relatia munca/bani este (inca) una normala dar, la o cercetare mai atenta, Balantele ar putea identifica una sau mai multe nereguli care au fost trecute cu vederea din necunoasterea legii sau ignorate din cauza propriei lor neglijente.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, dispute familiale, bazate pe clasica relatie conflictuala soacra/nora, socru/ginere. Este momentul escaladarii conflictelor acuzatii si afirmatii exagerate, de-o parte si de alta.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, idei nostime; Balantele vor fi face glume si surprize placute celor dragi.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, beneficiu din categoria prima, bonificatie primit din partea conducerii institutiei unde activeaza Balantele. Stare buna psihica, premize pentru o refacere fizica cu ajutorul terapiilor alternative sau naturiste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...