Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 12,13 si 14 ianuarie, Balantele se vor dovedi abile, spontane, functionand bine in registrul activitatilor ce tin de logica, ratiune, metoda si echilibru in gandire, stare organica, dar si psihica, ce le va permite sa ajunga repede si bine la concluzii sau solutii interesante. Preocuparile lor se vor indrepta in aceste zile catre linistea personala, confortul domestic, calmul interior.

Vor pace si relaxare si au toate motivele sa o obtina. Pe 15 si parte din 16 ianuarie vor avea griji cu privire la plati si la felul in care trebuie sa rezolve una (sau mai multe chestiuni banesti), mai ales in ipostaza de venituri salariale sau drepturi ce li se cuvin.

In a doua parte a zilei de 16 si, ulterior, pe 17 ianuarie, au vesti din strainatate, comunica cu o serie de persoane la distanta, fac scurte drumuri pentru a pune in ordine mici chestiuni personale. Marte intra pe 12 ianuarie in casa a VI-a, unde, apropiindu-se de planetele aflate acolo, in tranzit, de mai mult timp, le va activa, le va da un impuls, dar totodata, va si complica lucrurile.

Marte pune in actualitate o chestiune de sanatate sufleteasca sau de validitate spirituala. Unii vor cauta un suport moral in lecturi de specialitate, in dialogul cu o serie de specialisti, sau se vor auto-vindeca prin temperanta, reculegere si evadare din cotidian intr-un teritoriu al placerilor frumoase: muzica, lectura, film, teatru, opera, arta plastica, fie in postura de consumator, fie trecand la fapte si punandu-se in postura de creatori: isi vor asterne gandurile pe hartie, vor canta, dupa puterile lor, la un instrument, vor picta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...