Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), tranzitul Lunii poate transforma relatiile si intalnirile cu colaboratorii, partenerii de afaceri sau partenerii de viata in conflicte deschise. Chiar daca motivul este un fleac, situatia poate scapa de sub control evoluand dezordonat. Din cauza unor schimburi de cuvinte dure sau afirmatii riscante, asupra carora nativii nu au meditat, se poate ajunge lesne la conflict deschis, la dusmanie.

Cu atat mai putin sunt indicate dialogurile pe subiecte delicate cu persoanele cu care nativul nu se afla in cele mai bune relatii. Situatie stranie, evolutie neasteptata pe fondul unor procese sau anchete. Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), o rezolvare partiala, o mana de ajutor, intr-o chestiune baneasca sau materiala, primita de la o ruda.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), perioada buna pentru o prestatie publica de ordin gazetaresc, juridic, profesoral, academic sau stiintific de genul conferinta, luare de cuvant la un congres, discurs la o intrunire, pledoarie la bara, lectie, curs, seminar, de multe ori, acestea desfasurandu-se in strainatate prin participarea directa a nativilor la acele formuri internationale sau indirect, prin trimiterea pe caile moderne de corespondenta, a unor prelegeri, puncte de vedere, prezentari, comunicari. Luna Plina poate atrage succesul sau onorul scontat.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, nativii vor avea nevoie de rezistenta nervoasa, calm si rabdare pentru a face fata hartuielilor cotidiene sau, de la caz la caz, mai pronuntate si mai dure, indreptate impotriva lor. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), posibilitate de a se impune intr-un grup de cunoscuti, de a fi privit si tratat ca un lider. Surprize in relatiile sentimentale, in mare parte placute.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...