Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, momente trecatoare de inspiratie, idei interesante vor trece prin mintea nativilor care le pot retine pentru a le transforma intr-un proiect complex sau pe care le pot fructifica in activitatea curenta. Vesti din strainatate, corespondenta, prin toate mijloace permise de tehnologia moderna cu oficiali si reprezentanti unor institutii. Deplasarile nu sunt rau aspectate dar, uneori, mai ales cele efectuate in strainatate, se pot asocia cu formalitati plictisitoare pentru care nu s-au pregatit suficient.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, cei care au functii si responsabilitati s-ar putea afla in incurcatura. O “contributie” in aceasta degringolada o pot avea, cu sau fara intentie, partenerii de afaceri, asociatii de orice tip sau partenerii de viata care vor emite pretentii si vor pune conditii tocmai cand Balantele vor avea mai multa nevoie de libertate de miscare, de timp, calm si concentrare.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, un personaj important (eventual cu “haina militara” sau cu statut oficial), poate sa apara in viata unui nativ din Balanta si sa-l ajute sau sa se constituie ca un reper uman si profesional demn de urmat.

Intre 7 aprilie (dupa ora 07:20′) si 8 aprilie (ora 23), mecanismele interioare (ganduri, analize, amintiri, meditatii, indoieli, decizii) vor fi indreptate spre notiunea de ordine, logica si disciplina mentala. Nativii nu vor dori sa-si piarda timpul in trairi interioare obositoare si emotii neproductive. Si, daca din cauza unor evenimente de data recenta ori a unei suferinte fizice, unii vor fi cuprinsi de moleseala mentala, specificul acestui tranzit astral va avea meritul sa-i cheme la ordine si sa-i “puna la treaba”. Prezenta planetei Venus in casa muncii poate reprezenta stropul de ajutor necesar, intr-o situatie neclara si defavorabila cu care s-au putea confrunta in urmatoarele patru saptamani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...