Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal apartinand Crucii Cardinale, Balanta va trece prin momente apasatoare si solicitante, fiecare zi prezentand cate un aspect nou si un potential de conflict impunand solutii diferite dar mai ales solicitand nativii la capitolul rezistenta psihica si nervoasa.

Ziua de 9 mai poate trece oarecum banal, marcata poate de mici hartuieli familiale. Intre 10 si 12 mai dimineata pot fi afectate relatiile cu copiii, cu persoana iubita. Tranzitul in sine nu e negativ dar ii tulbura pe cei nascuti in aceasta zodie care se pierd cu firea si exagereaza.

Pentru unii, mai maturi si care stiu sa gestioneze acest tip de stres, tranzitul Lunii prin casa a V-a poate fi un suport astral necesar pentru a desfasura o activitate artistica (mai ales interpretativa) pentru a fi originali, inventivi, indrazneti. In planul creativitatii, acest tranzit impinge insa spre experimente sterile, spre forma fara fond, ceea ce, peste un timp, ii va dezamagi chiar pe ei insisi atunci cand isi vor evalua creatia din aceasta etapa.

Aspectul privind aceasta casa, ce patroneaza simturile si placerile senzuale, ii poate impinge pe unii spre inovatii culinare sau curiozitati gastronomice. Intre 12 mai dupa-amiaza si 14 mai dimineata, Balantele nu vor avea chef de munca: se vor simti tot timpul obositi, plictisiti, nemotivati, fara tragere de inima.

Intre 14 si 16 mai dimineata – o mie de motive de enervare provocate – cu sau fara justificare – de sot/sotie, asociat, colaborator, rival, etc. Nu actionati la manie. Din 12 mai Marte va tranzita casa a IX-a a celor spirituale, superioare, morale, intelectuale, ceea ce va putea genera contradictii interioare sau chiar crize de constiinta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: