Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), multe ganduri, mutarea atentiei de pe un subiect pe altul, fara a se putea gasi o rezolvare sau o limpezire a cauzei, neastampar mental de unde si senzatia de epuizare din prea multa “gandire”. De fapt este vorba de o instabilitate fizica si psihica, de momente cand se simt bine care alterneaza cu momente cand Balantele devin apatice sau nelinistite.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, Luna le va tranzita semnul zodiacal si ii va domoli intrucatva, din acest tumul sufletesc. Dar, indiferent evenimentele in derulare ii cheama la ordine. Vor fi nevoiti sa se mobilizeze si sa faca fata nevoii de a-si preciza o pozitie, de a lua atitudine, de a interveni intr-o chestiune oficiala sau publica, de a combate un punct de vedere sau demersul unui partener de negociere.

Pe aceasta directie, cu cat se inainteaza spre 15/16 iulie situatia devine mai radicala, pericolul mai acut, conflictul mai intens iar consecintele mai greu de estimat. Atentie la combinatia contract/ parteneriat, cariera/functie. Unii vor ceda presiunilor si isi vor da demisia, altii vor fi pusi in situatii dificile pentru a ceda intr-o intelegere anevoioasa (“fortarea manii”). Mercur si Venus vor intra in casa prietenilor liber alesi si le vor da nativilor un spor de demnitate, de autoritate sau chiar de noroc in a-i “razbi” pe unii, mai naravasi.

In linii mari, aceste doua planete, care se vor afla in conjunctie si dupa 15 iulie, le vor permite sa intalneasca persoane importante, utile lor, care pot interveni salutar intr-o chestiune pe care Balantele nu au putut sa o rezolve pana acum.

In schimb, aceste planete pot declansa intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), ingrijorare cu privire la soarta unui venit, iar intre 15 si 16 iulie, ele pot impinge la gesturi de autoritate ori de cate ori va fi vorba de un beneficiu material.

Din dupa-amiaza zilei de 15 iulie, se contureaza adoptarea unui comportament rigid dar principial, menit sa limiteze consecintele unor situatii de curand create in viata lor.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...