Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna Noua din ziua de 10 ianuarie se aseaza pe casa a IV-a, rascolind tot ce se poate rascoli in privinta relatiilor si sentimentelor dintre Balante si rudele lor. Apoi, ea va pune intr-un con de atentie sporita bunurile, averea, patrimoniul.

Uneori, acesti factori de risc pot fi explicati prin deciziile unor instante, alteori prin efectele unor partaje sau a separarii unor asociati, daca este vorba de firme si afaceri. Si colaborarile evolueaza anapoda, cunoscand tot felul de escaladari: somatii, acuzatii, amenintari cu demisia sau cu eliminarea dintr-un colectiv etc., ipoteze care nu se epuizeaza o data cu acest tranzit si care se pot relua pe 15/16 ianuarie.

Intre 11 si 12 ianuarie, nativii par a fi in verva. Imaginatia lor zburda si cauta, tot timpul, motiv de evadare din rutina, din monotonie. Vor sa faca ceva care sa-i surprinda placut, sa le descreteasca fruntea, sa le abata atentia pe lucruri noi.

Nu toate initiativele lor vor fi insa inspirate, cei mai vulnerabili, in fata acestui impuls astral, fiind tinerii care pot face acum tot felul de prostii. Intre 13 si 14 ianuarie, pot aparea discrete probleme de sanatate care sa vizeze aparatul digestiv, metabolismul, functiile hepatice sau fiziologia membrelor inferioare pe segmentul laba si glezna a piciorului.

Trecatoare stari proaste din categoria bad mood. Si, fiindca nu vor avea chef de viata, nu vor avea nici prea mare chef de munca, lucrand incet si fara spor. Pe 15 ianuarie, Balantele vor intra in disputa cu toata lumea.

Primele semne apar in relatia cu sotul sau sotia, apoi cu colaboratorii, cu partenerii si asociatii in afaceri sau activitati comune. Partea proasta a acestui tranzit vine de la samburele de provocare care ii face sa nu se poata abtine sa spuna ceea ce gandesc in cea mai nedelicata forma de exprimare sau sa faca ceea ce cred impotriva vointei celor din jur, mai precis, in ciuda lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...