Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, nativii isi vor face tot felul de calcule cu privire la bani, la cheltuieli, investitii, profit sau al eventualele “combinatii” pe care le pot face pentru a iesi dintr-un impas financiar. Unele dintre aceste solutii pot fi rezonabile.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, comunicarea este pusa la incercare de tranzitelele momentului, Balantele ajungand in situatia de a nu putea spune ceea ce stiu, de a nu se putea exprima in concordanta cu adevarul, simtindu-se constranse, amenintate de imprejurari sau autocenzurandu-se pentru a evita o serie de neplaceri ulterioare.

Provocarea la dialog, la marturisiri sau la dezvaluiri este mare, dar, ei, prudenti, se vor abtine sa intre in acest joc. Moment mai putin favorabil pentru sustinerea unor examene, unde tracul si inhibitia le pot juca feste unor candidati, in ciuda bunei si realei lor pregatiri. Deplasarile de scurta durata, calatoriile pe distante mici sunt, la randul lor, pandite de tot felul de incidente care, in cel mai bun caz, le pot strica buna dispozitie.

In alte variante certuri, conflicte cu reprezentanti unor institutii, sau chiar defectarea masinii ar trebui avute in vedere. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie dimineata, se repun pe tapet premizele functiei care le este contestata sau a celei pe care si-o doresc si care starneste patimi, invidii, rivalitati, controverse, opozitii, contestatii.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, relatiile parteneriale vor fi conflictuale. Dupa cum, este posibil ca unele atacuri la persoana sa fie si mai virulente sau, abia acum, sa aiba vizibilitate. Zile cu grad mare de risc personal, partenerial, procesual, conjugal sau in domeniul afacerilor, asocierilor si contractelor.

Luati in calcul evenimentele surpriza, “blitz-ul” care arunca, dintr-o data, o lumina necrutatoare asupra unor afaceri, parteneri sau aliante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...