Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), situatia materiala a nativului in raport cu familia, relatiile lui cu rudele vor fi, din nou, in actualitate. De asta data, insa, cu o nota in plus imperativa, urgenta, poate chiar severa sau neplacuta si caruia ii va fi greu sa actioneze transant. Asupra Balantelor s-ar putea face presiuni: unii vor incerca sa-i forteze mana sa accepte ceva ce nu-i convine sau, el insusi va ceda in acest razboi de interese. Indiferent ce calcul ar face, nimic nu va fi in avantajul sau si oricate concesii ar face situatia nu se va rezolva iar relatiile nu vor fi mai bune. Indicat este sa se inarmeze cu rabdare si sa actioneze mai tarziu, pe un fond astral favorabil solutiilor oneste.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), unii vor avea chef de distractie si de placeri simple cu scopul de a se relaxa (un spectacol, o vizita, o partida de bridge).

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), va functiona o predispozitie astrala menita sa-i nemultumeasca sau sa-i dezamageasca pe nativi la locul de munca: zvonurile care circula, comportamentul unor sefi sau colegi, toate vor avea darul de a crea o atmosfera incarcata care le va innora sufletul. Și in planul sanatatii, va fi vorba tot de stari de spirit proaste dar trecatoare pentru care nu e nevoie sau, nu e bine, sa apeleze la medicamente.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, se pot confrunta cu partenerul de viata, de afaceri ori de proiect. Saptamana viitoare poate avea o importanta speciala pentru cei care s-au nascut la inceput de octombrie 1945, inceput de septembrie 1957, sfarsit de ianuarie 1969 si in ultimele zile ale lunii august 1969, prima decada a lunii decembrie 1980, a doua decada a lunii noiembrie 1992, si in a caror viata pot aparea situatii de exceptie, rezolvari, renasteri si refaceri personale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...