Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intr-un amplu si complicat context astral, se poate decela un conflict de interese materiale sau cu miza baneasca ce se va indrepta spre o instanta judecatoreasca ori se afla deja pe rol, o chestiune ce tine de averea familiei (amenintata, aflata deja sub sechestru sau care se poate imputina semnificativ).

Se mai pot anticipa evenimente care se produc brusc, fara nici un fel de avertisment. Discutiile sunt lungi, dure, incarcate de acuzatii sau supozitii exagerate, dar, din pacate, fara rezultate. Ziua de 15 noiembrie poate antrena, in acest conflict de interese, oameni ai legii si reprezentanti ai unor institutii.

Nu sunt excluse abuzurile, excesul de zel, exagerarea, dupa cum rastalmacirea ideilor, cuvintelor, faptelor sau chiar a actelor e de natura sa complice mersul evenimentelor. In alte cazuri, se poate face o conexiune cu locul de munca, cu o activitate retribuita sau, invers, intregul context isi pune amprenta pe statutul cuiva intr-o relatie de munca.

Scapa cine poate, scapa cei foarte tineri. Maturii si cei apropiati de 60 de ani sunt mai vulnerabili. Sunt si persoane care nu intra in acest con de anticipare astrala. Nu pentru ca ar fi protejati, ci pentru destinul controlat de cerul nasterii lor e pe alta directie de viata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...