Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Accentul tranzitelor legate de zodia Leu se aseaza pe casa a XI-a a relatiilor cu apropiatii pe baze de interese si afinitati comune. De la acestia le poate veni un ajutor sau o replica menita sa-i mobilizeze.

Dorind sa fie puternici, eficienti, vizibili intr-un domeniu de viata si activitate, asemeni acelora, vor prelua de la ei, un model de succes sau o strategie. Totusi, Marte ii poate face, din 9 august, mai critici, mai exigenti sau mai radicali in relatiile cu o serie de persoane din anturajul lor. Motivul care declanseaza aceasta atitudine este nevoia de a-i pune pe cei ce-si aroga dreptul de a face legea in grupul respectiv la locul ce li se cuvine. De aici, tensiuni, mai ales intre 13 si 14 august.

Jupiter intra pe 11 august in Fecioara, semn zodiacal ce acopera casa a XII-a a cerului lor astral si de aici, timp de un an va lucra discret, in beneficiul nativilor. Le aduce cumpatare, distanta fata de provocari si ademeniri de moment, le consolideaza organismul incet si sigur, restabilind functiile vitale ale organismului, in principal metabolismul.

Jupiter, alaturi de Mercur, va accentua disponibilitatea spre autocontrol din punctul de vedere al sanatatii si va face mai lesne de suportat un regim sever de viata, o dieta, restrictiile sau interdictiile alimentare, curele de dezintoxicare, cu toatele indicate in aceasta perioada (8 august – 25 septembrie 2015).

Saptamana le mai poate aduce nativilor dorinta unei rezolvari banesti sau materiale (8 august). Balantele vor fi in forma buna mentala si intelectuala, dand dovada de intuitie si spontaneitate (9 -10 august). Pe 11si 12 august, pentru unii, se pot accentua problemele legate de autoritate, imagine sau exercitare a meseriei si a prerogativelor functiei, provocate de ostilitati, rezistente ale mediului in care lucreaza, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...