Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 7 noiembrie nu ar trebui sa ridice aspecte speciale de viata nativilor din Balanta. Poate ca unii vor simti nevoia de a face ordine in ganduri, idei, prioritati, stil de viata, pe fondul unei dorinte de a se limpezi psihic si de a se delimita de factorii de stres alimentati de spaime sau de influentele straine.

Din 8 noiembrie, va fi randul lor sa joace rolul de vedeta in plan astral. Este ziua cand Venus, guvernatorul lor, intra in domiciliul ei astral, respectiv in casa I a acestor nativi si-i transforma in niste fiinte bune, blande, delicate, sensibile, dornice de frumos si armonie in jurul lor. Venus le va da mai multa vigoare fizica, o stare de spirit calma, echilibrata, punctata, pe alocuri, de clipe de reala multumire, satisfactie sau fericire.

Intre 10 si 12 noiembrie, pana la pranz, este posibil ca unele persoane care s-au nascut in acest semn zodiacal sa fie obligate sa se concentreze, mai mult decat in alte perioade, pe chestiunile financiare, eventual salariale. Ziua de 11 noiembrie, cand se produce faza de Luna Noua in Scorpion, aduce un risc major de a se pierde bani in conditii cotidiene (furtul portmoneului, rest dat gresit, inselatorie la cantar, marfa cu vicii, pacalire de orice fel, etc.) dar si in conditii in care poate fi vorba de un contract, de o afacere si, prin asta, implicit, de o miza baneasca mai mare.

Pe 12 noiembrie, Marte intra in zodia lor, dinamizand” Balantele care se mobilizeaza mai greu. Tranzitul planetelor Venus si Marte prin Balanta va fi, in primele zile, mai usor de suportat. Pe 13 noiembrie unii vor fi obligati sa faca o serie de deplasari scurte, altii isi vor dori o mica escapada pentru a iesi din peisajul monoton. Sunt posibile discutii cu caracter oficial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...