Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn Cardinal urmarit de mai mult timp de mesajul pe care tranzitul planetei Uranus prin Berbec il da acestor nativi, mesaj care acum, poate capata pentru unii ipostaze dramatice, care se pot nuanta si particulariza in functie de anul nasterii si harta personala.

In principiu, este vorba de o conjunctura astrala drastica. Ea poate lua forma unui sir intreg de conflicte care par ca se amplifica de la o zi la alta, intr-un plan conjugal, alteori, daca este vorba de o componenta juridica, justitiara, ea trebuie coroborata si cu tranzitele altor planete – Jupiter, Pluton si Saturn – care au un cuvant greu de spus in materializarea acestor dispute.

De aceea, doar din punct de vedere exterior, unele conflicte surprind prin felul in care se sfarsesc uneori, la fel de insolit cum au si inceput, pentru ca, din punct de vedere astral, exista nu una, ci mai multe motivatii, care indica un final brusc, neasteptat sau care depaseste, chiar in ipostaza estimata, amploarea, dimensiunea si consecintele.

Pe un astfel de context astral nu va iluzionati ca veti putea semna vreun contract, iar daca totusi aceasta se realizeaza (mai ales fortand mana sortii), atunci sa nu va asteptati ca situatia sa evolueze normal, corect sau confortabil. Grija mare ce faceti, luati de valul evenimentelor, cu o serie de bunuri sau relatii de familie, care pe termen lung se pot pierde. Sanatatea nu este afectata direct de acest context astral, dar nu sunt excluse depresiile, starile de neliniste motivate de evolutia unor evenimente in plan personal, familial sau la locul de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...