Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, preocupari pentru consolidarea unei situatii materiale, pentru adjudecarea unor bunuri, avantaje, servicii sau chiar sume de bani prin contracte si intelegeri scrise. Doar ca, Balantele vor trebui sa astepte pana la rezolvarea lor deplina inca doua-trei saptamani.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, Balantele vor fi pline de imaginatie si disponibilitate mentala. Vor putea invata repede, bine, in nota celebrei formule “vor prinde din zbor” informatii si notiuni utile, pe baza carora se vor putea descurca pe moment, intr-o pricina. Contextul este bun pentru legaturile cu cei aflati departe de tara, pentru corespondenta, pentru a stabili contacte cu oameni si institutii, pentru a vorbi in public.

Intre 10 si 11 mai, nativii se vor concentra pentru a controla evenimentele sau pentru a face fata stresului ce rezulta din responsabilitatile asumate. Luna Neagra continua sa-i “deranjeze” dar, aceasta neliniste interioara, care ii bruiaza din 25 august 2015, nu va mai dura mult, Luna Neagra aflandu-se in ultimele zile ale stagiului ei prin Balanta, zodie pe care o va parasi pe 21 mai a.c. De aceea, raul pe care il poate produce ea, in linii mari, s-a consumat. Ramane, totusi, pana atunci, un risc pentru cei care s-au nascut in ultimele doua zile ale acestei zodii, respectiv intre 21 si 22 octombrie.

Intre 12 si 13 mai, ei vor avea sansa sa intalneasca o persoana autoritara, cu rang si/sau functie, care le poate acorda atentie, se poate interesa de cauza lor, ii poate ajuta prin sustinere sociala, morala, afectiva, mai putin printr-o interventie directa.

Atentie, la felul in care desfasoara intalnirile, negocierile, la felul in care se formuleaza cererile, rugamintile sau observatiile, pentru ca, in aceasta perioada, se vor construi mai multe trigoane pe cele trei semne de Foc, care vor implica, deopotriva casa dialogului si a parteneriatului, iar pe acest fundal astral, relatiile se pot inflama din te miri ce.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...