Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Venus, intrata in seara zilei de 5 iunie in casa a XI-a, le va aduce acestor nativi, pana pe 19 iulie 2015, noroc de la prieteni si cunostinte ori de la relatiile sociale care se pot dovedi, in functie de situatie, de-a dreptul salvatoare.

Cu doi protectori, cel mare – Jupiter si cel mic – Venus, cei nascuti in Balanta ar trebui sa se bucure de acest tranzit, care se repeta mai rar, la cativa ani o data, si ar trebui sa valorifice acest potential pentru stabilitatea si progresul personal. Intre 6 si 8, tendinta generala este de a destinde niste relatii complicate la locul de munca.

Ei sunt toleranti sau intelepti ori gasesc o solutie pentru a compensa sau inlatura motivele de nemultumire instalate intre ei si colegi sau superiori. Și din punctul de vedere al sanatatii, lucrurile evolueaza convenabil. Se pot atenua o serie de stari organice dezagreabile mai ales in plan psihic, emotional. Se vor risipi niste nori care apasau asupra starii lor de spirit sau, invers, conditia unei vindecari organice tine mai mult de latura psihica ce poate fi rezolvata cu terapii blande, alternative sau naturiste.

Pe 11 si 12 iunie ei pot lua decizii importante, uneori radicale cu privire la colaborari sau colaboratori si parteneri de afaceri, de proiect ori de viata. Aceste decizii ii vor lua pe cei vizati “pe sus”, fara nici un fel de avertisment, punandu-i in fata faptului implinit.

Bine aspectata de cele trei planete in tranzit, casa a IX-a le confera acestor nativi, multa vioiciune spirituala si intelectuala, posibilitatea de a asimila repede si corect ceea ce invata ori de a valorifica exemplar un fond de cultura si informatie substantial.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...