Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intelept ar fi ca Balantele sa abordeze perioada cuprinsa intre 6 si 12 februarie, pe care o analizam noi, cu masura si intelepciune. Enervarile nu conduc la nici un rezultat dar, din pacatele, motivele care le genereaza nu pot fi evitate, ci doar evaluate rezonabil. Perioada incepe cu o zi de 6 februarie care lasa loc gandurilor incarcate de resentimente fata de rude si familia pe care si-au alcatuit-o prin casatorie.

Totul ii nemultumeste si, intr-adevar, cel putin in conformitate cu harta lor astrala, destule lucruri nu evolueaza normal. Totusi, nu 6 februarie este ziua in care sa aiba initiativa unor discutii pentru a readuce situatia pe un fagas corect. Rigiditatea nu le va permite sa fie niste parteneri de dialog acceptabili. Vor deranja (daca nu se vor abtine) si prin ton, si prin continut, si prin atitudine.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), pentru a se detasa de acest context nemultumitor, nativii vor manifesta tendinte evazioniste: vor dori sa chiuleasca, sa fuga de acasa, sa se “uite” pana tarziu intr-o vizita, sa–si piarda urma la vreun drum scurt, sa “calce stramb”, sa se inconjoare de persoane ciudate, recrutate din alt mediu decat cel frecventat in mod obisnuit de ei, care le permit sa uite de necazurile personale.

Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), chiar daca muncesc, mintea lor pluteste, zboara, se accentueaza in zonele evazioniste ale constiintei, adica in trecut sau in viitor, cautand, acolo compensari afective, psihice, spirituale, morale.

Dialogul cu aceste persoane, in acest rastimp, va fi dificil pentru ca ei vor fi superficiali, neinteresati de detaliile concrete ale problemei, politicosi dar absenti. Intre 11 si 12 februarie, realitatea ii va aduce cu picioarele pe pamant, uneori poate prin brutalitatea cu care o divergenta se impune autoritar.

In acest rastimp, parteneriatele pot trece prin momente critice prin opozitia categorica pe care o poate manifesta o persoana sau un grup de interese divergent de al nativului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...