Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Asemenea celorlalte trei zodii care fac parte din Crucea Cardinala, si semnul Balantei este pus intr-o situatie dificila in perioada 8-9 decembrie, doar ca acesti nativi sunt singurii care depasesc etapa mai simplu, mai usor sau mai lin.

Poate fi vorba de o situatie complicata sau care le limiteaza un cadru de actiune, mai ales exercitarea profesiei si functiei. Dupa 10 decembrie, casa a X-a va fi tranzitata de planeta Venus, care nu le aduce un noroc spectaculos sau evolutii fulminante, dar le va permite sa se refaca incet si sigur ori le va oferi bazele astrale necesare consolidarii si apararii unei pozitii cucerite si contestate sau insuficient justificate pana acum prin fapte.

Luna Plina se va pozitiona pe directia caselor III – IX si le va marca capacitatea de a invata ori posibilitatea de a valorifica ceea ce au acumulat prin studiu, cercetare, experienta. Unii s-ar putea sa sustina probe menite sa le valideze valoarea ori competenta. Contextul este bun, cu conditia sa nu-si propuna sa epateze juriul, comisia sau examinatorii, care nu vor inghiti prea lesne “aerele” unui aspirant in domeniu.

Planurile legate de un drum in strainatate sunt finalizate sau rasar ca o oportunitate, cand se asteapta mai putin, drept care trebuie sa-si degreveze programul pentru niste zile de activitatile curente. Planeta Venus ii va pune la munca in casa sau in gospodarie ori la locul unde desfasoara o activitate si asta nu pentru ca vin sarbatorile, ci pentru ca acesta este influxul ei firesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...