Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie, cei nascuti in Balanta sunt inclinati sa mediteze asupra unei situatii de viata personala ce trebuie rezolvata. Le trec prin minte multe solutii dar toate sunt facile si fiecare dintre ele are un viciu care nu le permite sa fie considerate niste variante eficiente.

Dialoguri cu cei de dincolo de granitele tarii, eventual chiar calatorii, excursii, deplasari scurte cu un scop precis. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, acesti nativi trebuie sa faca fata cu stoicism unor situatii curente ce decurg din activitatile lor socio-profesionale. In unele cazuri, aceste “situatii” pot capata nuanta conflictului sau al atacului la persoana, dand, mai ales in seara de 6 spre 7 septembrie, pentru cei nascuti in primele zile ale zodiei Racului, senzatia de incercare majora la care sunt supusi.

De cele mai multe ori, nativii vor lua totul in nume personal. Intre 9 si 11 septembrie dupa-amiaza, tendinta generala este de a participa alaturi de cei apropiati, din grupul de prieteni sau colegi intr-o structura organizata (club, fundatie, asociatie etc.) si de a se afirma in contextul activitatilor ce se desfasoara sub patronajul lor ca niste persoane energice si eficiente. Pe de alta parte este si nevoia lor interioara, de a-si dovedi ca sunt in stare de fapte mari, ca sunt in forma.

Uneori, impresia buna pe care o pot face in aceste zile sau in momentul –cheie al unei actiuni este de natura sa-i propulseze in ciuda tineretii unora sau a lipsei de notorietate a altora. Din 11 septembrie dupa-amiaza, Balantele se ocupa de organismul lor, se ingrijesc, se tamaduiesc, se odihnesc, se echilibreaza psihic dar sentimentul ca se afla in preajma unui eveniment important, nu-i paraseste, dandu-le, din cand in cand, un fior de teama.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...