Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), divergentele cu rudele incep sa se manifeste din ce in ce mai des indicand interese si pozitii inflexibile cu cat ne apropiem din 9 noiembrie, cand, o predispozitie astrala profund karmica, ce se intalneste extrem de rar (Cuadratura Jupiter/Pluton pe axa Balanta/Capricorn), va atinge maximum de intensitate. Vor iesi atunci la iveala relatii de familie afectate profund, de mult timp, greu de atenuat dar si greu de uitat ori de minimalizat de catre ambele parti.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, tresariri de inspiratie, de intuitie.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, componenta psihica este foarte activa. Tot ce-i supara pe nativii din Balanta va capata tenta unei suferinte interioare ce nu poate fi rezolvata cu medicamente. Terapia sufletului are nevoie de metode blande (medicine douce), din celor naturiste sau al practicilor medicale alternative. La locul de munca confuzia este totala, dezamagirea si dezaprobarea nativilor nu vor fi vizibile dar ele ii vor face pe nativi sa execute fara comentarii si initiative personale sarcinile de serviciu. Aspectele create de planetele din Pesti (v. prezentarea generala) vor solicita Axa Destinului din perspectiva (ne)implinirii profesionale. Pentru altii insa, se pot produce limitari salariale.

Pe 9 noiembrie, Marte va intra in casa a V-a si le va da celor tineri impulsuri extravagante (aventuri, stil periculos de a petrece, implicarea in jocuri riscante fara sa fie suficient de bine pregatiti pentru a le practica, inconstanta afectiva, teatralism, cabotinism). Chiar daca vor parea celor din jur nostimi, inventivi si simpatici, o dimensiune excentrica ii va scoate in prim-planul atentiei celor din jur.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), duritatea nu-i va ajuta si nimic din ceea ce vor incerca sa sugereze prin comportamentul lor abrupt nu va contribui la rezolvarea unor probleme parteneriale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...