Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 5 martie, pana spre ora 19, se reediteaza starile de nemultumire, cele mai multe nerostite, dar vizibile prin ton, gest, grimasa, limbaj corporal, provocate de relatiile lor cu rudele, de interesele acestora exagerate sau total nejustificate care ii scot din sarite, etc.

Ecourile acestor conflicte pot afecta relatiile cu sotul sau sotia, lezati, la randul lor, de aceasta stare de lucruri. Intre 5 martie dupa-amiaza si 7 martie, tendinta generala a acestor nativi este de a se detasa de conflicte, de a se relaxa, de a se bucura, cultivand mai ales, daca au o educatie sau o inclinatie spre acest tip de “compensari”, prin bucuriile mintii si ale spiritului: lectura, teatru, film, muzica, spectacole, manifestari publice, activitati recreative inteligente.

Vor simti intens nevoia de a rade, de a fi veseli, spontani, de a face surprize placute celor apropiati, de a participa alaturi de copiii lor la formele de divertisment specific varstei acelora (jocuri, de exemplu).

Evenimentele din zilele de 8 si 9 martie privesc mai ales cele doua case ale sanatatii. Semnele de oboseala pot fi puse in mod gresit pe seama unui efort fizic depus anterior, a invatatului prelungit pana tarziu in noapte, pentru ca, in realitate, va fi vorba de o suprasolicitare astrala. Fiind vorba de o eclipsa cu o incarcatura majora, prudent ar fi ca Balantele sa renunte, in aceasta perioada, la terapiile brutale, invazive, solicitante: acupunctura, masaj cu aparate pe baza de vibratii, exercitii sportive de anduranta, sauna, interventii cosmetice complexe, implanturi dentare sau proceduri ce tin de chirurgia estetica.

Sa se odihneasca, sa mediteze, sa-si ingrijeasca corpul prin practici care nu-l solicita si nu-l expun la riscuri: bai terapeutice, masaje blande, terapii de relaxare, regim alimentar usor. Suprasolicitata este si casa muncii care ii poate obliga pe unii nativi sa-si reorienteze intentiile pe termen scurt.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...