Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Viata celor nascuti in Balanta se radicalizeaza. Intre 5 si 7 decembrie, pana la ora 14.00, vor resimti in chip neplacut “lucrarea astrala” a perechii periculoase Marte/Luna Neagra, ambele in conjunctie, in aceste zile, cu Luna.

Combinatia este alunecoasa, inselatoare, aruncand perdele de fum peste o serie de realitati carora le ascunde esenta. De aceea, Balantele, daca relationeaza la primul impuls, risca sa faca jocul cuiva, gresind. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, preocuparile lor se blocheaza pe chestiunile banesti curente sau pe o miza financiara importanta, pe care nu o pot rezolva, dar pentru care irosesc timp, energie si preocupare mentala.

In acest rastimp, ei pot presimti insa ca cineva ii pacaleste si ca banii lor sunt amenintati de o afacere pe care nu o controleaza pe deplin sau de caracterul dubios al unui cunoscut, motiv pentru care se ambaleaza in acest efort de descalcire a adevarului. Intre 10 si 11 decembrie, pentru unii, pot veni vesti de la persoane aflate departe de familie, departe de tara.

In preajma fazei de Luna Noua din 11 decembrie, unii se hotarasc “sa o faca lata”: sa plece intempestiv, unde or vedea cu ochii, sa aiba o initiativa care sa le dea sentimentul ca pot face lucruri mari. Alteori, in acest carusel de intentii si decizii, poate interveni, rasturnand orice plan, oricat de bun-simt sau de plauzibil, partenerul de viata sau cel de afaceri.

Mercur va intra pe 10 decembrie in Capricorn si, cu toate ca el nu va fi suficient de puternic pentru a le permite nativilor sa intervina autoritar in treburile de familie, totusi, le va da taria de caracter si rigoarea interioara necesare pentru a se detasa de falsitate si minciuna, indreptandu-se, in mod salutar, catre cele mai intelepte decizii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...