Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, preocupari pentru stabilitatea materiala, pe fondul unor evenimente care sugereaza un posibil regim “de avarie”, presimtire amplificata sau intuitie confirmata de Luna Plina din 4 noiembrie.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, informatii, schimb de idei, lecturi utile; mintal pozitiv. In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului. Va incepe astfel, o perioada de aproximativ trei saptamani in care nativii vor putea rezolva, prin intelegere verbala, unele conflicte sau inadvertente in relatiile cu institutiile. Vor fi aspectate pozitiv deplasarile scurte, relatiile cu strainatatea, folosirea, invatarea, sustinerea unor examene si obtinerea unor certificate care atesta competenta nativilor in utilizarea unei limbi straine.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, grija sau autocenzura in vederea pastrarii unei imaginii publice curate desi, impulsurile personale ii vor face sa renunte la aceasta prudenta si sa raspunda provocarilor.

Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului, respectiv in casa a II-a a banilor obtinuti din munca. Alaturi de Jupiter si de Soare, Micul Benefic va putea tine, cat de cat, balanta, intre cauzele paguboase si manifestarea efectelor lor dar pericolul ramane iar riscul ca Balantele sa fie pacalite sau induse in eroare persista. Uneori, nativul insusi ar putea gresi din nepricepere sau din inclinatia de a eluda legea ori de a aborda “piezis” o cale legala de rezolvare a litigiilor de munca. Pe 9 noiembrie dimineata, Luna Neagra va intra in casa a IV-a, punand la incercare stabilitatea si integritatea averii personale sau a patrimoniului familiei din care fac parte prin grad de rudenie. Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, tendinta de a se impune in fata prietenilor ori de a prelua comanda intr-un grup care are o initiativa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...