Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 4 martie, nu va aduce nimic special.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, se va produce o forfota a ideilor. Mintea nativilor se va concentra pe solutii si mecanisme de afirmare. Corespondenta si comunicarea cu cei aflati departe de inima unui nativ este sustinuta, placuta sau profitabila. Posibile amanari, reevaluari ale oportunitatii unei deplasari sau revizuiri cu privire la pram, durata sau chiar locatia unei vacante in cursul anului 2017. Totul sta sub semnul incertitudinii. Unele informati alarmante ii pot face pe nativi sa contramandeze un drum recent sau proiectat pentru mai tarziu, de mai lunga sau mai scurta durata.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, preocupari legate de felul in care se desfasoara o activitate coordonata de catre o Balanta, posibile contestari sau opozitii fata de felul in care isi impun punctul de vedere si fata de stilul de a rezolva chestiuni importante. Li se poate reprosa lipsa de metoda, de experienta sau felul abrupt de a se exprima ori de cate ori dau ordine. Posibile conflicte intre ei si asociatii lor, eventual pentru suprematie intr-o forma sau intr-un proiect comun.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, tendinta de a se impune cu orice pret in grupul de cunoscuti, de a impresiona, de “rupe gura targului” prin ceea ce fac, ceea ce spun, cum se imbraca, ce initiative iau.

Din 10 martie, Marte va intra in casa beneficilor materiale obtinute prin intermediul sau cu ajutorul altora (persoane, institutii, rude). Nota generala a saptamanii vine de la casa sanatatii care poate sa aduca multora o stare de bine, o recuperare psihica (liniste interioara, calm, bucurie). Sunt de asteptat, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, solutii fericite legate de un loc de munca (unul nou sau imbunatatirea relatiilor cu colegii, sefii si subalternii).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...