Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), cel mai solicitat sector va fi cel al studiilor superioare, al progresului prin cunoastere, invatare, rafinare. Este vremea examenelor care confirma o pregatire de exceptie, este vremea celor merituosi sa culeaga laudele si premiile ori sa castige concursurile. Nu este obligatoriu ca acestea sa se desfasoare in strainatate, dar o conotatie care sugereaza distanta, departarea care impune o deplasare, o calatorie, exista. La fel de bine sunt patronate astral toate prezentele publice, discursurile, pledoariile, conferintele sau manifestarile care presupun expunerea unor idei, argumente si solutii intr-un cadru oficial, institutional sau public. In cazuri particulare, pe fondul unei harti personale care accentueaza dimensiunea dificila a acestui tranzit astral, se pot inregistra, blocaje ciudate, mici ghinioane sau complicatii de ultim moment inaintea unei calatorii, in stabilirea contactelor cu oameni sau institutii din strainatate, in chestiuni oficiale.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), ingrijorari cu privire la cariera, familie sau contacte.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), sunt posibile ipostaze flatante pentru nativi, care se pot impune intr-un grup, care isi pot impune un punct de vedere sau pot influenta o decizie prin argumentele si autoritatea morala, profesionala ori prin legitimitatea varstei, a experientei si a valorii lor personale.

In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), precum si in urmatoarele doua zile, Balantele analizeaza, “cantaresc” valoarea si importanta evenimentelor prin care tocmai au trecut sau care se profileaza la orizont. Este un moment al reflexiei responsabile, ponderate si bazate pe judecata si logica nu pe impuls subiect sau emotie de moment. Atentie la tot ceea ce se intampla la locul de munca si mai ales la deciziile care se vor lua in acea zi, sau in cele ulterioare, cu privire la un detaliu contractual ce priveste responsabilitatea si conditiile desfasurarii unei activitati retribuite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...