Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balantele pot primi influxurile legate de tranzitele planetelor prin zodia Racului pe casa a X-a, a carierei si puterii. Unii pot trece prin momente de tensiune asteptand cu incordare o solutie sau sfarsitul unui conflict.

Altii se vor afla in mijlocul unor evenimente a caror origine – personala sau colectiva – nici nu mai are importanta, daca tinem cont de ipostaza publica pe care o capata evenimentele. Provocarile sunt la tot pasul. Oricat ar incerca sa se tina departe de conflict va fi imposibil.

Dar ipostaza speciala provine de la Mercur care, o data intrat pe 8 iulie in semnul Racului, ii va pune in situatia delicata de a tine secretul cuiva (in mod normal al unui superior, secundar al subordonatilor pe care ii protejeaza) sau de a trece sub tacere o serie de fapte petrecute cu oarece timp in urma, mai ales intre iulie-august 2013.

In acest sens, taria lor de caracter va fi pusa la incercare pe 6 iulie sau, cu o marja de toleranta, intre 5-8 iulie a.c. Pe 4 si 5 iulie vor sa se relaxeze si vor gasi modurile cele mai originale si indraznete de a se detasa de contingent. Dar, pentru asta, au nevoie de prieteni pe care sa-i “inhame” la chefurile lor. Pe 6 si 7 iulie, asupra unora se poate abate o unda de nostalgie, de moleseala, de alean sau de tristete.

In plus, unii, prizonieri neputinciosi intre datorie si familie, pot fi constransi sa renunte la segmente importante dintr-o directie de viata, pentru a o conserva pe cealalta. Nu este exclus ca, faptele unor membrii de familie, sa le puna in pericol functia, imaginea, demnitatea sau autoritatea. Pe 8 si 9 iulie discutii aprinse legate de contracte, bani, eficienta, autoritate, stil de lucru, progres etc. Pe 10 si 11 iulie se pot concentra pe un interes material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: