Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), micile datorii, restantele, cosul zilnic ii pot pune pe ganduri: unii chibzuiesc, altii se enerveaza; daca aceasta situatie este provocata de plata defectuoasa a salariului sau a altor modalitati de plata a muncii lor, atunci ei ar trebui sa se mobilizeze pentru a gasi o solutie.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), dorinta de a se lamuri intr-o chestiune de cunoastere, dorinta de a gasi argumente si explicatii in sustinerea unei optiuni sau in luarea unei decizii. Comunicarea nu este obstructionata dar, uneori, pot primi raspunsuri la solicitarile facute care sa nu-i multumeasca sau care sa fie partial corecte.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda pana la inceputul lunii iunie a.c. In aceste patru luni, el va pune la incercare toate aspectele de viata personala a nativilor, de la cele minore la cele majore, permitand o reasezare importanta a stilului de viata, prin optiuni, acceptari si renuntari.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), se pot contura ambitii si dorinta de a pastra ceva din registrul unor ipostaze si atributii publice ori profesionale chiar cu pretul unor o concesii majore (de ex. sa lucreze fara a mai fi platiti, sa ramana intr-un colectiv in postura de consultant sau presedinte onorific, doar pentru a pastra aparenta autoritatii care, in realitate, le-a fost luata).

Pe 7 februarie, Mercur va intra in casa a V-a a cerului lor astral si va tulbura apele tuturor relatiilor afective, transformandu-i pe ei insisi in niste revoltati, vesnic nemultumiti, capriciosi, exigenti cu altii si concesivi cu sine ceea ce, fireste, va fi pagubos in planul relatiilor sentimentale dar care poate avea consecinte nebanuite in relatiile dintre parinti si copii.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, tensiuni generate care pot afecta, pentru moment, relatiile de prietenie sau increderea in perechile ce se iubesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...