Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balanta este a doua zodie implicata in construirea fazei de Luna Plina: Soarele este in Berbec, Luna in opozitie, in Balanta. Este Luna Plina din acest an a Balantelor, moment sensibil pentru nativi. Valoreaza cat o mica aniversare, se inchide un circuit de un an, se deschide un altul. Nu este totusi o Luna “blanda”, dimpotriva este un aspect incarcat de semnificatii si tensiuni care ridica probleme acestor nativi.

Unele sunt relationale si pun in “balanta”, la propriu si la figurat casatoria, afacerile, dusmanii, procesele, contractele, colaborarile care il privesc pe nativ. Cum Berbecul este locuit de trei planete iar Mercur are un traseu tumultuos, jucand rolul unui combinator de geniu, este de asteptat ca multe lucruri, chiar dintre cele considerate solide sa fie zdruncinate din temeinicia lor. Este un bun prilej de a verifica pe toti si toate. Este un bun prilej de a observa ce si unde nu functioneaza in viata acestor nativi. Este un moment bun pentru analiza si decizie.

Nici asta nu se poate face prea usor, pentru ca Luna aduce un fundal sonor profund, rascolitor, complicand lucrurile simple, terre a terre cu un fond emotional. Nu suspinele dau tonul acestor trairi dar balansul intre regrete si tendinta de a se desprinde usor – uneori prea usor – de oameni si fapte, tocmai pentru a scurta suferinta nu le da posibilitatea sa traga toate concluziile necesare.

Este in acest salt si o forma de aparare dar nu e suficient. Agitatie, uneori cu rezultate satisfacatoare, pentru a rezolva o rata, un avantaj, un imprumut. Atentie la posibilele accidente provenind din alunecari, caderi, mai ales de pe sol in locuri adanci (rapa, sant, pivnita, etc.).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...