Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), stare de bine interior, refacere a organismului dupa stres, oboseala, epuizare sau suferinta fizica, rapida. Balantele isi au Guvernatorul (Venus), in tranzit, in domiciliu, care este si casa I a cerului lor astral motiv, pentru care, Micul Benefic le poate oferi protectie, poate chema sansa, poate scurta asteptarile, poate provoca imprejurari favorabile.

Din 9 septembrie in acelasi sector zodiacal va intra, dupa 11 ani, Jupiter ceea ce va reprezenta posibilitatea de a pune punct un drumuri de viata sterile, pierdute, risipite sau irosite in acesti ani, pentru a permite altor premize sa se instaleze in existenta lor ca directii majore de viata. Este, intr-adevar, un moment bun ce trebuie privit cu multa speranta si incredere.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), posibile nemultumiri legate de suma pe care trebuie sa o plateasca pentru un obiect, un serviciu ori o reparatie sau de faptul ca trebuie sa amane si sa astepte rezolvarea lor, pentru ziua cand vor avea banii necesari. Nu cumparati lucruri care nu sunt de stricta necesitate, nici chiar cele din capitolul alimente sau “cos zilnic”.

Intre restul zilei de 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), exista posibilitatea de a face scurte deplasari in tara sau strainatate. Plecarile se vor face insa in graba, fara pregatirea anterioara necesara iar o serie de activitati amanate mai demult vor deveni, brusc, urgente, si se vor suprapune pana in ultima clipa dinaintea plecarii.

Intreaga saptamana functioneaza un Careu in T care “loveste” casa a IV-a, strangand, dinspre Sagetator si Pesti, inconveniente care tin de sanatatea personala, de munca si efort dar si de aspectele mai putin constientizate, pe care nativul nu le-a “metabolizat”, pana la capat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...