Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie Balantele isi fac planuri, se gandesc cum ar fi daca…Mai mult lanseaza niste premize, se lasa dusi de valul inspiratiei, al visarii si incearca sa intuiasca, in acest noian de dorinte ascunse, ceea ce s-ar putea adeveri daca s-ar mobiliza.

Intre 4 si 6 octombrie dimineata, atitudinea lor se schimba. Intr-una dintre directiile lor importante de viata, ei refuza sa faca o concesie, devenind ostili si incapatanati, refractari la orice sfat, indemn sau solutie alternativa. Din 6 octombrie pana pe 8 octombrie, unii nativi se pot afla in preajma unor persoane importante cu functie, cu rang militar, cu atributii importante in societate sau in activitatea profesionala.

Balantele pot avea un beneficiu de pe urma acestor intalniri pentru ca vor putea fi remarcati sau ajutati ori cooptati de aceia, in diferite actiuni de anvergura sau cu miza socio-politica. Pe 9 si, apoi, pe 10 octombrie, acesti nativi se pot confrunta cu o tulburare organica provocata de epuizare si stres.

Tabloul sanatatii este complicat si pe 7 octombrie cand pot trece prin tot felul de stari greu de precizat ca sursa a disfunctiei organice, care vor alterna cu scurte momente de revenire la normal. Venus va intra, pe 8 octombrie, in acest sectorul sanatatii, patronat de casa a XII-a si, alaturi de Jupiter, va actiona ca un factor de protectie, de insanatosire, atenuand, acolo unde este cazul, intreaga simptomatologie si favorizand vindecarile rapide.

Pe 9 si, ulterior, pe 10 octombrie, Luna va tranzita semnul lor natal, dandu-le o binefacatoare suplete psihica, ceea ce le va permite sa se adapteze mai usor la exigentele evenimentelor cotidiene, desi, totodata, ea va pune in evidenta si aspectele mai profunde ce le greveaza existenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...