Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei care apartin acestei zodii resimt jocul astrilor, mai ales in ziua de 5 ianuarie, intr-un registru atenuat, comparativ cu felul in care percep si traiesc alte semne momentul de Luna Plina in Rac.

Nu este simplu nici pentru ei, dar evenimentele, daca se produc, sunt mai modeste ca impact, ori ei sunt mai in forma si le tin cum se cuvine sub control. In preajma acestei date, unii, daca sunt implicati in procese ce au inceput cu un an si jumatate in urma, pot trai o incheiere de etapa sau un moment important in ansamblul evolutiei acelui conflict

In unele cazuri, miza este o casa, patrimoniul insusi sau elemente importante ce alcatuiesc ceea ce se cheama “avere”, ce poate fi pierduta sau pusa sub sechestru. Pe casa petrecerilor e veselie si asa va fi aproximativ o saptamana de acum in acolo.

Cine are chef de aventuri are tot sprijinul astral. Acest chef are si o motivatie subtila: dorinta lor de a comunica, de a vorbi despre sine, de a face destainuiri, de a fi cuprins de fiorii emotiilor de tot felul pentru ca nu doar o poveste de amor ii incita ci si un pahar de vin, o piesa muzicala, o excursie, o situatie inedita. Pozitie excelenta pentru actori, cantareti, regizori, interpreti sau specialisti din domeniul creativ al cinematografiei, televiziunii, secundar al presei. Inovatia, originalitatea, inspiratia, dorinta de a promova noul, de a se scutura de praful rutinei ii caracterizeaza acum, din plin.

Cei tineri, barbati si femei deopotriva, pot fi incantatori, veseli, exuberanti antrenand in stilul lor de viata o serie de prieteni. In aceste din urma relatii, pot aparea insa, intre 6 si 8 ianuarie, o serie de crize de orgoliu, de personalitate, de autoritate sau de rivalitate. 9 ianuarie s-ar putea sa fie o zi morocanoasa pentru ca, un fond organic suprasolicitat in ultimul timp, da semne de oboseala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...