Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), griji activitatile curente din gospodarie care, chiar daca au meritul de a restabili ordinea si curatenie in casa, nu starnesc fericirea.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, in sufletul acestor nativi, se va insinua dorinta de a evada din cotidian si din banal, de a face lucruri deosebite. Cei tineri vor cauta senzationalul cu orice pret. Pentru unii, asta inseamna un chef, o petrecere mai tihnita, ca “pentru maturi”; pentru altii va insemna dans, antren, excursii, sport. Cei care activeaza in domenii care presupun creativitate, talent, inspiratie si sensibilitate vor da dovada de multa ingeniozitate, de curaj in abordarea unui rol, a unei partituri. Totusi, cele mai avantajate meserii si activitati artistice vor fi cele legate de “cuvant”: scrisul sub orice forma, presa, inclusiv televiziunea si radioul, apoi scena, in special teatrul si filmul.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, sanatatea si munca nu par a fi tulburate de tranzite, in mod special. Cate un nativ se poate simti lipsit de vlaga si de entuziasm. Indiferenti la tot ce e jurul lor, vor prefera somnul, moleseala si inactivitatea.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, in caminul conjugal se pot manifesta mici nemultumiri, schimburi de cuvinte sau de priviri semnificative, incarcate de repros, ale unuia ori altuia dintre soti. O nota aparte o reprezinta casa a III-a a primei scolaritati, a examenelor legate de absolvirea unor forme de perfectionare profesionala, de drumuri si comunicare. De aici, dirijorul aspectelor astrale, Saturn va face intreaga saptamana viitoare doua randuri de sextile (aspect armonic, minor): unul cu Jupiter, spre Balanta si altul cu Marte spre Varsator, incheind astfel, un Mic Triunghi al Oportunitatilor care poate functiona admirabil sau, macar, profitabil si armonios.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...