Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, în ciuda dorinței de a rezolva o chestiune de familie, evoluția evenimentelor nu le va permite celor născuți în Balanță să realizeze vreun progres; ei se vor confrunta cu limitele și condiționările din trecut sau se vor lovi de lipsa de înțelegere și colaborare din partea unui membru sau chiar a întregii familii.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și, până pe 26 noiembrie, ea le va oferi nativilor un important suport ori de câte ori aceștia vor trebui să se exprime în public: examene orale, audiții sau vizionări, sesiuni de comunicări științifice sau întruniri publice. Noroc la drumuri și deplasări în străinătate. Preocupări legate de intrarea în legalitate (formularea unor cereri dar și obținerea aprobărilor, avizelor, permiselor, autorizațiilor solicitate).

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, disponibilitate pentru aventuri, curiozități intelectuale sau artistice, capacitate de a crea, de a pune în aplicare soluții novatoare în cadrul unor spectacole sau activități publice. Nevoie de schimbare, de provocare, în plan afectiv, mai intens resimțită de către bărbați.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, impact afectiv al unor vești sau al măsurilor puse în aplicare privitoare la felul în care vor fi plătiți sau la un conflict de muncă. Balanțele vor fi mai puțin raționale și vor avea tendința să intre în dispută cu cei responsabili de niște inițiative sau decizii care nu le convin și ale căror carențe juridice vor putea fi evidențiate după 6 decembrie a. c. când abordarea acestor litigii se va bucura de alte influențe astrale mult mai corecte.

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, provocări parteneriale prin ceea ce face, ce spune, ce declanșează un partener de viață, de proiect sau un personaj dificil din preajma lor (colaborator, rival, dușman).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: